Logo Eiffelgres
HOME > Oplossingen> Verhoogde vloeren
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

Verhoogde of zwevende vloeren. Oplossingen voor kantoren.

Eigentijdse woon- en werkruimten vragen steeds vaker om technische ruimten bestemd voor de bekabeling van distributie-, automatiserings- en transmissienetwerken. Een zwevende vloer is hiervoor een uiterst functionele en ook vanuit een esthetisch oogpunt gezien, waardevolle oplossing. De keramische tegels van Eiffelgres zijn bij uitstek geschikt voor de realisatie van dergelijke vloersystemen.

Verhoogde of zwevende vloeren bestaan uit een metalen draagconstructie van kolommen, balken en afdichtingen, waarmee een ruimte van 7-8 cm of hoger gecreëerd kan worden. Op deze manier kunnen ruimten op veel rationelere wijze worden benut en zullen de kosten van wijzigingen of andere werkzaamheden aan de installaties lager zijn dan die van traditionele vloersystemen. Ook het onderhoud van de weggewerkte installaties wordt eenvoudiger, omdat elk afzonderlijk paneel onafhankelijk van de aansluitende panelen van de vloer kan worden verwijderd.

Verhoogde vloeren zijn eenvoudig aan te leggen: de componenten van het systeem worden droog gemonteerd en gedemonteerd, zonder lijmen, en maken een aanmerkelijke energiebesparing mogelijk dankzij de thermische isolatie van de vloer ten opzichte van de ondergrond. Dit alles nog afgezien van de ruime creatieve vrijheid waarover de architect kan beschikken. Verhoogde vloeren worden daarom al zeer frequent gebruikt in drukbezochte omgevingen, zoals zakencentra, kantoren, openbare plaatsen en winkels, maar ze vormen ook de ideale oplossing bij de restauratie van oude gebouwen in oude binnensteden, vanwege de mogelijkheid om ze boven bestaande vloeren te leggen.

Contacteer ons

To get in touch with Eiffelgres. and ask for information of any kind, fill in the following form and we will reply as soon as possible.
Include a correct and active e-mail address.

De velden met een * zijn verplichtAbonnement op de Newsletter - Ik wens de newsletter van Eiffelgres te ontvangen.
Error FOUT BIJ HET INVULLEN VAN DE VELDEN