Logo Eiffelgres
HOME > Collecties
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

PDF’s met de technische informatiebladen van de Eiffelgres materialen

De materialen van Eiffelgres kunnen de vergelijking met natuursteen makkelijk doorstaan: de technische keramiek van Eiffelgres is het mengsel van, op industriële wijze geproduceerd porcellanato en de natuurlijke uitstraling van echte steen.
De technische karakteristieken van porcellanato garanderen hoge materiaalprestaties, daarom wordt het ook vaak technisch porseleingres genoemd. Het is dan ook de ideale oplossing voor architecten en ontwerpers, die kunnen vertrouwen op een materiaal voor vloeren en wanden dat veilig, bestendig, milieuvriendelijk is en een hoge esthetische waarde heeft.
Laat miljoenen jaren in een paar ogenblikken voorbij gaan. Dit is onze eerste doelstelling: het reproduceren van de buitengewone natuurlijke schoonheid van de materie. De tweede doelstelling is de technologie vragen het omgekeerde te doen van wat zij normaalgesproken doet, oftewel expressieve willekeurigheid genereren, zoals alleen de natuur dat kan.
Twee doelstellingen die we hebben bereikt dankzij hardnekkig researchwerk en experimenteren in de laboratoria van de fabriek van Eiffelgres in Viano in Reggio Emilia: tot op heden de meest geavanceerde fabriek ter wereld voor porcellanato tegels.