Logo Eiffelgres QrCode
HOME > Collecties > Sensible
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

SENSIBLE

Download PDF


  • SENSIBLE / WHITE
  • SENSIBLE / CREAM
  • SENSIBLE / RED
  • SENSIBLE / GREEN
  • SENSIBLE / GREY
  • SENSIBLE / BLACK

Sensible is de combinatie van technologie en natuurlijkheid, uitgedrukt in drie oppervlakafwerkingen: Sign, Rise en Gebouchardeerd. Onmiskenbaar innovatief, zowel uiterlijk als technisch, met verschillende kleuren en duidelijk herkenbare oppervlakken, vormen ze een samensmelting van elementen die de zintuigen doet vibreren.

Het Sign
Het Sign oppervlak kan op twee verschillende manieren worden waargenomen : Afhankelijk van het gezichtspunt en de lichtval zal het oppervlak zichtbaar worden of juist helemaal niet, waardoor de tegel uniform en effen gekleurd lijkt te worden.

Het Rise
Het Rise oppervlak wordt gekarakteriseerd door minimaal ontwikkelde reliëfs, ontstaan uit de Sign afwerking: kantoenachtige draden zijn zichtbaar aan het oppervlak en geven de tegel een chique en natuurlijk uiterlijk.

Sensible heeft een assortiment van zes kleuren, allemaal beschikbaar in de uitvoeringen Sign, Rise en Gebouchardeerd, voor onderling perfecte combinaties. Het zijn geen zuivere kleuren, maar combinaties van kleurschakeringen die binnen vele smaken en toepassingsgebieden kunnen worden geïntegreerd. Het productiesysteem van Eiffelgres maakt het mogelijk om deze vereisten volledig tot hun recht te laten komen en uiterst bestendige ecologische producten van hoge kwaliteit te verkrijgen met een homogene samenstelling om te voldoen aan alle internationale normen.

Contacteer ons

To get in touch with Eiffelgres. and ask for information of any kind, fill in the following form and we will reply as soon as possible.
Include a correct and active e-mail address.

De velden met een * zijn verplichtAbonnement op de Newsletter - Ik wens de newsletter van Eiffelgres te ontvangen.
Error FOUT BIJ HET INVULLEN VAN DE VELDEN