Logo Eiffelgres QrCode
HOME > Collecties > Pietra d'Origine
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

PIETRA D'ORIGINE

Download PDF


  • PIETRA D'ORIGINE / AVORIO
  • PIETRA D'ORIGINE / PERLA
  • PIETRA D'ORIGINE / ECRU
  • PIETRA D'ORIGINE / FUMO
  • PIETRA D'ORIGINE / MORO

Pietra d’Origine van Eiffelgres, een minimalistische expressie.

Het minimalistische is, visueel gezien “de punt”, oorsprong van alle andere tekens en symbolen. Pietra d’Origine zou verder kunnen worden geclassificeerd als fijnkorrelig sediment, vrij van fossielen maar met korreltjes van maximaal twee millimeter die, als enig contrast, het uiterlijk van het oppervlak bepalen.
We zouden kunnen veronderstellen dat, afhankelijk van waar het gedolven wordt Pietra d'Origine verrijkt wordt met verschillende mineralen die in kleur variëren van licht naar donker.

De steen wordt in zes kleuren geleverd: AVORIO, ECRU, MORO, PERLA en FUMO.
En in drie afwerkingen: Naturel, Glans en Ruvido. Ruvido is een antislip oppervlak met reliëfpunten, voor gebruik zowel buiten als op plaatsen waar een hoge antislipwaarde nodig is. Alle oppervlakken lenen zich zowel voor gebruik als vloerbedekking en als wandbekleding, ook voor binnen, in woonruimten of in commerciële en openbare ruimten.

De tegels van de Pietra d’Origine collectie worden geleverd in de formaten 90x60, 90x30, 60x60, 60x30 en 30x30 cm, de listelli (sierlijsten) in de formaten 15x60, 10x60, 5x60 en de decoraties in mozaïekvorm in de versies: Mosaico, Mattoncino, Quadrotta Sfalsata en Foglia. De hele collectie wordt geproduceerd in een volle dikte van 11 mm en gerectificeerd. Pietra d’Origine verenigt, door het gebruik van zuivere en geselecteerde mengsels, hoogstaande esthetische kwaliteit en de allerhoogste technische prestaties, dankzij geavanceerde industriële processen en zorgvuldige controles.

De Pietra d’Origine collectie is ontstaan uit een project van de architect Mauro Bellei.

Contacteer ons

To get in touch with Eiffelgres. and ask for information of any kind, fill in the following form and we will reply as soon as possible.
Include a correct and active e-mail address.

De velden met een * zijn verplichtAbonnement op de Newsletter - Ik wens de newsletter van Eiffelgres te ontvangen.
Error FOUT BIJ HET INVULLEN VAN DE VELDEN