Logo Eiffelgres
HOME > Collecties > LandStone
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

LANDSTONE

Download PDF


New
  • LANDSTONE / PAPER
  • LANDSTONE / GINGER
  • LANDSTONE / SHORE
  • LANDSTONE / CHILI
  • LANDSTONE / TOBACCO
  • LANDSTONE / COAL

Ter bevestiging van de waardering voor de GreigeTone-collectie, breidt Eiffelgres het door Mauro Bellei gesigneerde programma Tone uit met LandStone, een nieuwe collectie, waarvan de naam al een duidelijke verwijzing is naar de aarde en de natuur. Verschillende laserdecoraties completeren deze collecties en zorgen dat zij goed op elkaar inspelen.

Land, ofwel aarde. Niet de planeet wordt hier bedoeld, maar het verschillende getinte broze materiaal, dat de buitenste laag van onze aardkorst vormt. Lands, ofwel, Engels voor, meerdere soorten aarde samen, die ook zeer gevarieerd zijn afhankelijk van de samenstelling van de mineralen.

Land, ofwel kunst. Daarbij kunnen we met name denken aan een kunststroming die aan het eind van de jaren zestig van de vorige eeuw bloeide: Land Art, die uitzonderlijke beweging, in staat om sommige ongerepte natuurlijke omgevingen opnieuw te interpreteren, zoals woestijnen en meren, tot uitdrukking gebracht in pionierswerken van kunstenaars als Robert Smithson, Michael Heizer, Richard Serra of Dennis Oppenheim.

Land, ofwel omgeving verbonden met de natuur. LandStone streeft ernaar om aarde en bouwkunst samen te vlechten. De structuur en gedekte tinten zijn dezelfde als die van GreigeTone, zodat deze collecties makkelijk met elkaar verweven raken. LandStone kent verschillende toonvariaties, die een golvende kleurschakering vormen.

Contacteer ons

To get in touch with Eiffelgres. and ask for information of any kind, fill in the following form and we will reply as soon as possible.
Include a correct and active e-mail address.

De velden met een * zijn verplichtAbonnement op de Newsletter - Ik wens de newsletter van Eiffelgres te ontvangen.
Error FOUT BIJ HET INVULLEN VAN DE VELDEN