Logo Eiffelgres
HOME > Bedrijf> Certificeringen
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

Certificeringen en garanties met betrekking tot producten en systemen en het milieu van de gebouwen

Niet alleen vanwege de kwaliteit van haar producten is Eiffelgres een innovatief bedrijf, maar vooral vanwege haar inspanningen voor een duurzame economische groei en voor het behoud van de kwaliteit van het milieu, zoals blijkt uit de verkregen certificaten.
In een perfecte combinatie van innovatie en traditie, van natuurlijke materialen en geavanceerde technologieën, en het bewustzijnsproces van onze medewerkers binnen het bedrijf, is Eiffelgres erin geslaagd de technieken te vernieuwen, de materialen te vormen en de diensten te optimaliseren zonder de publieke gezondheid en die van de lucht in onze leefruimten te schaden.

De fabriek van Viano

De fabriek van Viano 01 De fabriek van Viano 02 De fabriek van Viano 03 De fabriek van Viano 04 De fabriek van Viano 05 De fabriek van Viano 06MILIEUCERTIFICATEN VAN DE GEBOUWEN

LEED-certificering

LEED-certificering

Leadership in Energy and Environmental Design
Het is bekend dat de bouwsector een enorme impact heeft op het verbruik van energiebronnen en het milieu. Op landelijk niveau gebruikt de bouw, volgens de door de grootste onderzoeksbureaus verspreide gegevens, ongeveer 40% van de energie, 40% van de natuurlijke bronnen (grondstoffen en materialen) en produceert het 25% van het afval, om nog maar te zwijgen over de warmteverliezen van gebouwen veroorzaakt door slechte isolatie. [...]

VRAAG INFORMATIE AAN | DOWNLOAD PDF

BREEAM-certificering

BREEAM-certificering

BREEAM (BRE Environmental Assessment Method)
BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) is the most commonly used method for the ecological assessment of buildings in the English-speaking world. Created in 1990, it sets the standards for sustainable design, and has become the yardstick for describing a building's ecological performance. Our company is proud and honoured to have passed the strict assessment criteria and become one of the first to boast of a certificate of conformity.

VRAAG INFORMATIE AAN

CERTIFICAZIONI DI PRODOTTO

CE-markering

CE-markering

De CE-markering is hoofdzakelijk een soort van paspoort voor producten die binnen de Europese markt verkocht worden.

VRAAG INFORMATIE AAN

NF-UPEC-certificering

QB-UPEC-certificering

VRAAG INFORMATIE AAN

SYSTEEMCERTIFICERING

CCC-certificering

CCC-certificering

VRAAG INFORMATIE AAN

Contacteer ons

To get in touch with Eiffelgres. and ask for information of any kind, fill in the following form and we will reply as soon as possible.
Include a correct and active e-mail address.

De velden met een * zijn verplichtAbonnement op de Newsletter - Ik wens de newsletter van Eiffelgres te ontvangen.
Error FOUT BIJ HET INVULLEN VAN DE VELDEN