Logo Eiffelgres QrCode
HOME > Collecties> Afwerkingen
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

Beschrijving van de oppervlakken met Eiffelgres porcellanato

De afbeeldingen zijn voorbeelden van de verschillende oppervlakken en benaderen de werkelijkheid. Voor een exact beeld vraagt U om bemonstering.

Ruw
Ruvido

Ruvido

Ruvido is een antislip oppervlak met reliëfpunten, voor gebruik zowel buiten als op plaatsen waar een hoge antislipwaarde nodig is.

Sign
Sign

Sign

Het Sign oppervlak kan op twee verschillende manieren worden waargenomen : Afhankelijk van het gezichtspunt en de lichtval zal het oppervlak zichtbaar worden of juist helemaal niet, waardoor de tegel uniform en effen gekleurd lijkt te worden.

Rise
Rise

Rise

Het Rise oppervlak wordt gekarakteriseerd door minimaal ontwikkelde reliëfs, ontstaan uit de Sign afwerking: kantoenachtige draden zijn zichtbaar aan het oppervlak en geven de tegel een chique en natuurlijk uiterlijk.

Gepolijst
Gepolijst / Glanzend

Gepolijst / Glanzend

Polijsten met behulp van slijpmachines met diamantkop op het vochtige materiaal, creëert een perfecte vlak en glad aanvoelend oppervlak dat bijzonder glanzend en licht is.

 
Naturel / Satijn
Naturel / Satijn

Naturel / Satijn

Door licht borstelen verdwijnen de micro-onregelmatigheden die tijdens het bakproces op het oppervlak zijn ontstaan, waardoor het een satijnmat uiterlijk krijgt en zacht aanvoelt.

Gepatineerd
Gepatineerd

Gepatineerd

Een glad aanvoelend, halfmat oppervlak. Ondergaat na het bakken een droge bewerking met verschillende schuurpads.

Natuurlijk antiek
Anticato reale

Anticato reale

De schuurpads die met behulp van water het materiaal bewerken, geven het een halfglanzende afwerking, vergelijkbaar met door de jaren heen natuurlijk gepolijst natuursteen.

Gebouchardeerd / Gestructureerd
Gebouchardeerd / Gestructureerd

Gebouchardeerd / Gestructureerd

Een onregelmatig,voor het gevoel, ruw oppervlak, dat rechtstreeks na het persen met speciale stempels bewerkt wordt om antislipkenmerken te verkrijgen en het specifiek geschikt maken voor gebruik buiten en natte ruimtes

Aspera
Aspera

Aspera

Irregular structured surface featuring a variable depth of the troughs, similar to the typical surface created on splitting natural stone. Non-slip surfaces.