Logo Eiffelgres QrCode
HOME > Collecties
PRODUCT ZOEKEN

PRODUCT ZOEKEN

N

Naturel

L

Glanzend

ST

Gestructureerd

x

De Eiffelgres collecties, porcellanato gekarakteriseerd door schoonheid, kwaliteit en bestendigheid

Miljoenen jaren worden in een flits gebracht tot tegels van een buitengewone en natuurlijke schoonheid, waarin alle natuurlijke elementen nog steeds aanwezig zijn. Op deze manier is Eiffelgres de uitdaging met de tijd aangegaan en heeft zij een productieproces ontwikkeld voor de fabricage van keramische tegels met hoogstaande technische kenmerken en de onmiskenbare charme van natuursteen. De porcellanato tegels van Eiffelgres vertellen dus niet alleen over het verstrijken van de tijd, net als in de natuur, maar doen nog veel meer.
In de loop van de tijd raken ze hun opmerkelijke krasvastheid, buigsterkte, vorstvastheid en andere technische eigenschappen niet kwijt en blijven ze hun bijzonder geraffineerde schoonheid behouden.
Dankzij de natuurlijke aderen, de grote beschikbaarheid en de constante kwaliteit zijn de Eiffelgres producten bijzonder gunstig geprijsd. Bovendien beantwoordt de ruime keuze aan kleuren en afwerkingen aan de meest uiteenlopende vragen van de hedendaagse architectuur. In woonhuizen, waar het zoeken naar een individuele en persoonlijke stijl het meest naar voren komt; in commerciële ruimten, waar zowel de esthetische als technische functies gewenst zijn, omdat naast het overbrengen van een imago, de vloerbedekking en wandbekleding ook sterk en duurzaam moeten zijn; in gemeenschappelijke ruimten, waar meer dan elders comfort, veiligheid, welzijn en reinigingsgemak fundamentele vereisten zijn.